torsdag 29 mars 2012

Missade flygplan

En dag senare igen.
Sitter nu på Hilton i Windhoek, Namibia, och har haft två konferensdagar här. Eller det blev bara en för 4 av oss efter två missade flyg. Vi var 6 personer som lämna Gabs i söndags eftermiddag. Alla missade vi anslutningsplanet och fick stanna över natten i J-burg. Sen ordnades det att de två som skulle börja prata på konferensen åkte tidigt på måndagen och vi andra skulle åka 9.45. Strul och klantigheter från South African Airlines gjorde att vi missade det och i stället åkte kl 13. Har nån annan också missat två plan på mindre än ett dygn? 
 Men igår hade vi i alla fall en bra dag där vi alla gjorde våra presentationer och allt gick bra med positivt gensvar, frågor och kommentarer.
 Innan Windhoek spenderade vi en natt i Madikwe i Sydafrika och titta på elefanter vid vattenhålet vid lodgen, 10 noshörningar på en gamedrive vid stora vattenhålet och 200 bufflar i beckmörker. En av elefanterna visade alla sina snabelkonster och personifierade verkligen ”snabel A”. En riktig teater apa. Det var riktigt roligt. Hade nog den bästa dusch utsikten någonsin. Duschen var helt utomhus med utsikt över bergen.
Detta gjorde att när vi var tvungna att check in i Sydafrika för en övernattning pga missat plan, checkade vi både ut och in till Sydafrika två gånger samma dag. Många stämplar i passet blir det. 
 

 


Nu ska vi fira av Pelle som tyvärr åker hem imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar