tisdag 18 oktober 2011

Vi mår alla bra

Nu har tiden sprungit iväg igen. Full speed med teamet här då jobb dagen i stort sett aldrig tar slut. Men ibland tar vi lite ledigt och går på bio, konsert eller ut och äter. Men mycket jobb är det. Och så har vi turats om med att vara rejält förkylda. När den ena tillfrisknar går det vidare till nästa.


Anna, Peter, Hasse och Mia kom på besök några dagar. Roligt med besök och bra för sömnen när goda vänner är på besök och jag blir lite distraherad från jobbet. Hann med nästan alla ställena som finns att gå till här t ex en cocktail på News Café, besök på Thapong Art Centre när solen var på väg ner och benen växte i skuggorna och förståss finest filé på Bull & Bush. Ingen noshörningstur på Mokolodi, men god mat serveras i alla fall.


Nu ska det bli kul med en kort vecka i Stockholm, men jag kommer inte sakna vädret här eller färgerna. Nu varmt och skönt, nu vid 22-tiden 25-28 grader. De lila fläckarna över hela stan av de fallna Jakaranda bladen har blivit fler och intensivare i färgen, vilket även gäller färgen på träden förståss. Känns lite kort med 6 dagar, men det är som det är. Finns på vanliga mobilen onsdag till nästa tisdag.
PS: Hörde just om flygolyckan här men vi mår alla bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar